Hyggeligt hjem
By: Date: maj 6, 2016 Categories: Blandet artikler

Der findes mange måder at indrette stuen på, men en af måderne at skabe hygge på, er at dele din stue op i forskellige zoner. Du kan således lave et hjørne i stuen, hvor du har læsning. Der kunne være en fed lampe og en lækker lænestol. En nem måde at dele stuen op på, er at bruge forskellige tæpper.

Du skal ikke være bange for at vise, hvem du er. Der er ikke noget mere kedeligt, end en stue, der er uden personlighed. Du kan derfor roligt investere i sjove malerier, souvenirs og andet – da det siger noget om dig som person. Min stue er fuld af sjove sager, som jeg har samlet i årenes løb.

Isenkram pynter

Hav masser af lamper. Det er nemlig isenkram, som kan gøre stuen unik. Hos mange online forhandlere af isenkram, kan du finde nogle rigtigt fede lamper. Alternativt kan du gå på opdagelse, når du er på ferie – eller i genbrugsbutikken.

Hvis du ligesom mig er vild med pyntefigurer, så skal du helt sikker kigge på diverse forhandlere af isenkram. Der kan du nemlig finde mange sjove pynteting, som er med til at skabe en hyggelig atmosfære. Jeg er selv vild med danske designere, men det er jo et spørgsmål om smag og behag. Derudover kan du jo benytte muligheden for at ønske dig nogle nye tilføjelser til jul, da du sagtens kan finde isenkram, der ikke koster en formue.

Der findes mange måder at indrette stuen på, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du har nogle kommentarer til indlægget, så lad mig høre fra dig. Ellers find inspiration hos Isenkram-tilbud.dk, som er en stor online isenkræmmer.

Disclaimer

One thought on “Hyggeligt hjem

  1. Det er altid dejligt at få nogle skønne ting ind i sit hjem. Jeg synes bare tit, at man kan få samlet lige rigeligt sammen. Og så kan det komme til at knibe gevaldigt med pladen til at få opbevaret tingene på. Men det er nok bare mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *