Undgå morgentravlhed
By: Date: november 22, 2013 Categories: Blandet artikler Tags: ,

Hvis der noget jeg hader, så er det at have travlt og at stå tidligt op. Og disse to ting hænger sjovt nok tit sammen, i og med at jeg altid sover lidt for længe – og derfor har rigtigt travlt. Derfor har jeg efterhånden fået indrettet min morgen således, at jeg skal gøre mindst muligt, for at blive klar til arbejde eller skole. Jeg vil i dette indlæg skrive lidt om mine tricks, der blandt andet involverer kasketter og færdige madpakker.

Tips til morgenstunden

I indeværende afsnit vil jeg komme med nogle tips til, hvordan du kan spare nogle værdifulde minutter hver morgen – og dermed få lidt ekstra søvn. For mig er det imperativt, at jeg får det maksimale antal minutter hver nat. Gud forbyde at man for én gangs skyld var i god tid i forbindelse med aftaler, skole eller arbejde.

Tip nummer et: Drop voksen (eller geléen) og invester i en fed cap. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange en cap reddet min morgen. Jeg hader at sætte hår, og det tager alt for lang tid. For en slacker som mig, så handler det om at minimere tidsforbruget hver morgen. Derfor, køb en kasket og træk den godt ned over hovedet.

Tip nummer to: Hav forberedt kaffen aftenen før. Her kan du igen spare nogle værdifulde minutter. Jeg hælder vand på kaffemaskinen, lader filteret med sort guld – og så er det blot at trykke på knappen, når du står op. Selv tak.

Tip nummer tre: Hav madpakken færdig. Igen, det er ikke specielt fedt at smøre madpakke – og særligt ikke hvis du har meget travlt. Gør dig selv en tjeneste og forbered den aftenen før. Lad ikke din mave lide, det bliver dagen bare værre af.

Der har du det. Tre værdifulde tips til alle os B-mennesker, der vil få det maksimale ud af morgenen. Hvis du investerer i en cap, samt forbereder kaffen og madpakken – så har du sparet kostbare minutter. Har du selv nogle tips til at maksimere morgen-rutinerne, så skriv gerne en kommentar til indlægget. Indtil næste gang, sov vel.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *